P2

Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriuje vyko atvirų durų dienoms skirti renginiai

Balandžio 12–13 dienomis Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos iniciatyva, visos šalies profesinio mokymo įstaigos rengė atvirų durų dienas. Į Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyrių apsilankyti ir susipažinti su profesiniu mokymu buvo kviečiami mokiniai ir jų tėvai, mokytojai, karjeros specialistai ir visi besidomintys profesinio mokymo galimybėmis. Mokykloje lankytojai susipažino su elektriko, apskaitininko, multimedijos techniko, transporto priemonių remontininko, virėjo ir žirgininkystės darbuotojo mokymo programomis bei turima mokymo baze.

Atvirų durų dienos Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriuje

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Pirmąją atvirų durų dieną vykusiame saugaus eismo „Būk saugus kelyje‘‘ konkurse dalyvavo Šeduvos gimnazijos, Sidabravo gimnazijos bei Panevėžio rajono Smilgių gimnazijos mokiniai. Konkurso dalyvius pasveikino ir sėkmės konkurse palinkėjo Centro direktorius Jonas Pravilonis. Skyriaus vedėja Gintarė Nausėdienė pasidžiaugė komandų gausa ir paskelbė konkurso pradžią. Aštuonių komandų dalyviai turėjo atlikti po tris jiems pateiktas užduotis ir pasitikrinti saugaus eismo, automobilio sandaros ir praktinio vairavimo žinias. Pirmąją vieta konkurse užėmė Šeduvos gimnazijos komanda „Šalta arbata“, antrąją vieta iškovojo „Autosidabravs“ komanda iš Sidabravo gimnazijos, trečiąją vietą – „Broliai grėbliai“ iš Šeduvos gimnazijos.

Saugaus eismo konkursą kasmet mielai remia ir jame dalyvauja mūsų partneriai, tai UAB „Autoreidas“ direktorius Rimas Labanauskas ir Istorinio technikos muziejaus „Retromobile“ Šiaurės Lietuvos filialo vadovas Laimutis Brunius. Mokiniams suteikta galimybė važiuoti mokomuoju automobiliu prižiūrint instruktoriui, apžiūrėti mokomąjį sunkvežimį, pasigrožėti senoviniais automobiliais bei išbandyti traktoriaus vairavimą.

Antrąją atvirų durų dieną mokyklos bendruomenė duris atvėrė dar plačiau ir kvietė apsilankyti ne tik mokykloje, bet ir maloniai laiką praleisti žirgyne. Lankytojai artimiau galėjo susipažinti su žirgais, jų priežiūra, laikymo bei treniravimo sąlygomis. Visi norintys galėjo išmėginti savo drąsą balne. Kad diena neprailgtų ir mažiesiems lankytojams, UAB „Genetiniai ištekliai“ direktoriaus pavaduotojas Rimantas Kairys į žirgyną atgabeno dvi avių šeimas.

Dėkojame mūsų mokymo įstaigos partneriams, kurie organizuojamus renginius padeda paversti įdomesniais ir geranoriškai prisideda prie idėjų įgyvendinimo.

Vyr. profesijos mokytoja Inga Gailiuvienė

images

Logotipas RTVMC

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija

Svetainėje lankosi 65 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Straipsnių peržiūros
546212