Virėjo specialybės mokinių praktinių įgūdžių tobulinimas sektoriniame mokymo centre
- Kategorija: Projektai
- 12 Vas
Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriaus virėjo specialybės mokiniai vasario 5 – 9 d. vyko į Panevėžio mokymo centro restoranų, viešojo maitinimo ir prekybos sektorini mokymo centrą, pagal modulį „Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas“.
Projekto metu VR 22 ir VR 23 mokiniai atliko praktinius užsiėmimus, gamino patiekalus: skaidrią vištienos sriubą su garnyrais, norvegišką žuvienę ir „beždžionių“ duoną, kopūstainį su garnyru ir grietinės padažu, blynų suktinukus su daržovėmis, grietinėlės padažu su žirneliais ir blynelius su karameliniu padažu, panakotos desertą, Benedikto kiaušinį su olandišku padažu. Darbo savaitės pabaigą vainikavo mokiniams įteikti pažymėjimai.
Mokinių geros emocijos ir darbinga nuotaika viso mokymosi metu leidžia teigti, kad mokymų savaitė buvo naudinga ir suteikė papildomų įgūdžių.
Profesijos mokytoja Laura Vaicekauskienė